Sea of Spa, fondată în urmă cu 20 de ani in Arad, Israel, oferă produse de înaltă calitate bazate pe minerale din Marea Moartă

Oriflame

Firmă care se ocupă cu comercializarea cosmeticelor

Produsele din gama Bios Mineral Plant

sunt create de specialiști cu experiență în domeniu, sunt fabricate în România, din ingrediente atent alese, astfel încât eficacitatea acestora să fie maximală.

Avem încredere că, produsele noastre vor veni în sprijinul persoanelor care, cu adevărat au încredere că, ceea ce ne oferă natura înconjurătoare, reprezintă adevărata alternativă a unei vieți de calitate.


Produsele noastre au fost concepute atât ca alternativă de tratament pentru anumite deficiențe de sănătate, cauzate de elementele agresive ale vieții moderne, dar și ca o soluție alternativă de întreținere și prevenție a anumitor afecțiuni care pot afecta starea de bine și armonia cu noi înșine. Punem mult suflet în tot ceea ce facem, iar rezultatul se regăsește în calitatea produselor Bios Mineral Plant.

Alegem cu grijă fiecare ingredient, colaborăm cu cei mai buni specialiști în sănătate, lucrăm cu furnizori de top, prin urmare, garantăm satisfacție maximă tuturor clienților noștri!

Ai o afacere?

Rezervă un loc in Zap Mall acum!