Jocuri și puzzle-uri

Magazinul KINDERLAND, pe o suprafata de 220mp, dispune de o bogata gama de haine, jucarii, incaltaminte, accesorii, pentru copiii de orice vârstă

Ia-ți și tu bilet pentru Lumea Picilor!

Lumea Picilor este un univers al copiilor in care și adulții sunt bineveniți! De ce? Pentru că prin joc îi învățăm pe cei mici să-și formeze abilități și obiceiuri sănătoase! Jocul are capacitatea să ordoneze mintea copiilor, îi ajută să-și canalizeze energia către lucruri constructive, să-și definească personalitatea, să-și dezvolte gândirea, limbajul și concentrarea.


Cu siguranță, un constructor a epuizat jocurile Lego în copilărie, un medic a însănătoșit toate păpușile când era mic și a avut o trusă medicală foarte complexă (de jucărie, bineînțeles) sau un profesor bun a avut mereu în preajma lui cărți, caiete și instrumente de scris.


Există și o vorbă care spune „privește copilul tău cum se joacă și asta va fi profesia potrivită pentru el sau uită-te în trecut cum te jucai tu și vezi ce ți se potivește”. Modul în care un copil se joacă arată cum acesta comunică și percepe lumea exterioară.


Prin intermediul platformei lumeapicilor.ro ne propunem să educăm copii prin joacă. Veți găsi aici o gamă variată de jocuri pentru toate vârstele, precum: educative, de strategie, de societate, Lego, puzzle, mașinuțe, figurine, păpuși, etc.

Pe lângă acest concept de a învăța prin joc, platforma noastră vă pune la dispoziție și o secțiune de cursuri unde vă așteptăm cu noutăți, tendințe și surprize.

Cu ajutorul specialiștilor vom veni către voi cu o abordare nouă și soluții la situațiile pe care le întâmpinați ca părinte, în relația părinte-copil, dar și cea de cuplu.

Ai o afacere?

Rezervă un loc in Zap Mall acum!